Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Javier Aguirre refuză să dea vina numai pe arbitru pentru înfrângerea cu Argentina

Javier Aguirre refuză să dea vina numai pe arbitru pentru înfrângerea cu Argentina

Javier Aguirre refuză să dea vina numai pe arbitru pentru înfrângerea cu Argentina
28 Iun 2010   •   12:19

Carlos Tevez a fost într-o poziţie clară de ofsaid când a deschis scorul pentru Argentina, dar selecţionerul mexicanilor, Javier Aguirre, crede că slaba concentrare a echipei lui a cântărit mai mult în ecuaţia partidei.

Regulamentul spune că trebuie să existe doi apărători între atacant şi poartă atunci când este jucată o minge, ca să nu se dicteze ofsaid, însă Tevez a primit mingea de la Messi când nu era nici măcar un jucător între el şi poartă. După ce reluarea golului a fost scăpată pe unul dintre ecranele uriaşe de pe stadion, jucătorii mexicani, nervoşi, l-au înconjurat pe arbitrul italian Roberto Rosetti şi pe tuşierul Stefano Ayroldi, însă golul a rămas în picioare, fiind prea târziu ca oficialii să îşi schimbe decizia.

Imediat după, fundaşul Ricardo Osorio i-a permis lui Gonzalo Higuain să preia în careu şi să puncteze pentru 2-0. "Nu vreau să vorbesc prea mult despre arbitraj. Ne-am pierdut concentrarea după acel gol din ofsaid. Am ajuns brusc la 0-2 şi a fost prea mult pentru noi să mai recuperăm", a declarat Aguirre.

"Avem mulţi jucători tineri, mulţi au doar 21 de ani. Vor fi mai buni peste patru ani", a adăugat Aguirre.

Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close