Javier Aguirre refuză să dea vina numai pe arbitru pentru înfrângerea cu Argentina

28 Iun 2010   •   12:19
Javier Aguirre refuză să dea vina numai pe arbitru pentru înfrângerea cu Argentina

Carlos Tevez a fost într-o poziţie clară de ofsaid când a deschis scorul pentru Argentina, dar selecţionerul mexicanilor, Javier Aguirre, crede că slaba concentrare a echipei lui a cântărit mai mult în ecuaţia partidei.

Regulamentul spune că trebuie să existe doi apărători între atacant şi poartă atunci când este jucată o minge, ca să nu se dicteze ofsaid, însă Tevez a primit mingea de la Messi când nu era nici măcar un jucător între el şi poartă. După ce reluarea golului a fost scăpată pe unul dintre ecranele uriaşe de pe stadion, jucătorii mexicani, nervoşi, l-au înconjurat pe arbitrul italian Roberto Rosetti şi pe tuşierul Stefano Ayroldi, însă golul a rămas în picioare, fiind prea târziu ca oficialii să îşi schimbe decizia.

Imediat după, fundaşul Ricardo Osorio i-a permis lui Gonzalo Higuain să preia în careu şi să puncteze pentru 2-0. "Nu vreau să vorbesc prea mult despre arbitraj. Ne-am pierdut concentrarea după acel gol din ofsaid. Am ajuns brusc la 0-2 şi a fost prea mult pentru noi să mai recuperăm", a declarat Aguirre.

"Avem mulţi jucători tineri, mulţi au doar 21 de ani. Vor fi mai buni peste patru ani", a adăugat Aguirre.

Antena3.ro

Parteneri
x close