Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Jermain Defoe ar putea fi trimis la închisoare, după ce a fost surprins făcând sex în maşină

Jermain Defoe ar putea fi trimis la închisoare, după ce a fost surprins făcând sex în maşină

Jermain Defoe ar putea fi trimis la închisoare, după ce a fost surprins făcând sex în maşină
19 Apr 2010   •   00:50


Internaţionalul englez Jermain Defoe ar putea rata finalul sezonului şi prezenţa la Cupa Mondială după ce a fost surprins făcând sex în maşină, în apropierea unui loc în care se jucau mai mulţi copii. Defoe, care susţinea că încearcă să fie un model pentru ceilalţi, riscă să ajungă acum la închisoare pentru că a dat dovadă de "comportament obscen" într-un loc public, pedeapsa maximă fiind de şase luni de închisoare, informează News of the World.

Incidentul de marţi seară, cu o zi înainte de meciul cu Arsenal Londra, ar putea atrage şi o suspendare pentru Defoe. Fotbalistul a plecat cu o tânără în vârstă de 20 de ani la o zonă rezidenţială de lux, din apropierea casei lui, şi ajunşi într-o parcare cei doi au trecut pe bancheta din spate a maşinii, deşi la nici 100 de metri de maşină se jucau şapte-opt copii.

"Era încă lumină afară şi orice trecător putea vedea ce făceau acolo. Au discutat doar două minute, după care fata a dispărut. Îi puteai vedea capul mişcându-se în sus şi în jos. Era clar ce făceau şi evident tânăra se întâlnise cu el doar pentru un scop", a declarat un fotograf care i-a surprins pe cei doi.

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close