Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Jessica Alba a vizitat stadionul finalei Cupei Mondiale. "Va fi un turneu de ţinut minte"

Jessica Alba a vizitat stadionul finalei Cupei Mondiale. "Va fi un turneu de ţinut minte"

Jessica Alba a vizitat stadionul finalei Cupei Mondiale. "Va fi un turneu de ţinut minte"
Sursa foto: jessica alba
18 Mar 2010   •   17:16

Starleta americană, o prezenţă constantă în filmele cu buget mare şi actori din cei mai cunoscuţi, şi-a făcut timp şi a vizitat, zilele trecute, Africa de Sud în cadrul unei misiuni caritare pentru programul 1 Goal (1 Scop). Actriţa de 28 de ani a trecut şi pe la noul stadion din Johannesburg, "Soccer City Stadium", unde se va juca finala Cupei Mondiale din Iunie, şi s-a declarat fericită că împărtăşeşte bucuria unui asemenea turneu.
"Vizita pe care am făcut-o în Africa de Sud a fost una incredibilă. Sunt bucuroasă să particip la un asemenea eveniment şi să împărtăşesc bucuria oamenilor care aşteaptă Cupa Mondială. Acest turneu va fi mai mult decât o competiţie memorabilă, dar moştenirea pe care o va lăsa această Cupă Mondială va fi ceva educativ pentru toţi.", a declarat Jessica Alba, potrivit goal.com.
Alba era una dintre persoanele care joacă un rol important în campania 1 Goal, demarată de FIFA, dar la care participă numeroşi şefi de stat, vedete internaţionale din fotbal şi nu numai. Programul 1 Goal îşi propune să se folosească de notorietatea Cupei Mondiale pentru a strânge fonduri pentru cei 75 de milioane de copii care nu au acces la educaţie din cauza sărăciei la nivel mondial.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 Africa de Sud FIFA
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close