Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Joachim Low: "Forma slabă a jucătorilor germani este un lucru serios"

Joachim Low: "Forma slabă a jucătorilor germani este un lucru serios"

Joachim Low: "Forma slabă a jucătorilor germani este un lucru serios"
Sursa foto: joachim low
14 Apr 2010   •   15:28

Selecţionerul Germaniei este nemulţumit de forma jucătorilor pe care are de gând să îi convoace la Cupa Mondială din Africa de Sud. Low are dureri de cap la nici două luni înaintea turneului întrucât unii dintre jucători sunt departe de vârful formei. Germania este repartizată la Cupa Mondială în Grupa D, împreună cu Australia, Serbia şi Ghana.
"Nu sunt îngrijorat, dar situaţia a serioasă. Cum am mai zis, scopul nostru este să îi readucem pe jucători la forma de vârf cât mai repede posibil. Multe se pot schimba în următoarele şase săptămâni. Mai este mult până finalizăm selecţia deci continuăm să îi observăm pe jucători cu atenţie.", a declarat Low în presa germană.
Ultimul rezultat al Germaniei a fost un 0-1 pe teren propriu, în martie, cu naţionala Argentinei. Atacul este, de altfel, una dintre problemele cele mai mari ale echipei. Miroslav Klose şi Lukas Podolski au marcat doar câte patru goluri în actualul sezon. Tocmai din acest motiv, presa exercită o presiune incredibilă în Germania ca Low să îşi revizuiască decizia de a nu-l mai convoca niciodată pe Kevin Kuranyi. Atacantul lui Schalke 04 a marcat în acest sezon 18 goluri şi a fost o constant chin pentru fundaşii adverşi.
"Mă gândesc totuşi la evoluţiile lui Schweinsteiger din 2006 şi Podolski din 2008, când nici unul nu era în formă extraordinară înaintea turneului, dar amândoi au jucat bine. Trebuie să fie scopun nostru să îi luăm pe aceşti jucători şi să îi aducem la forma dorită, am dovedit deja că se poate asta.", a încheiat Low.
Antena3.ro

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close