Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Joachim Low: "Germania nu a avut curaj şi convingere, ne-au obligat să alergăm"

Joachim Low: "Germania nu a avut curaj şi convingere, ne-au obligat să alergăm"

Joachim Low: "Germania nu a avut curaj şi convingere, ne-au obligat să alergăm"
08 Iul 2010   •   09:56

Selecţionerul Germaniei este dezamăgit de ratarea finalei Cupei Mondiale de la Johannesburg şi dă vina pe emoţiile prea mari pe care le-au avut jucătorii săi. Tehnicianul de 50 de ani a văzut o echipă a Spaniei experimentată şi sigură pe ea şi una a Germaniei muncitoare, dar fără curaj. Jucătorii se plâng că nu au avut prea multe şanse să ajungă la poarta lui Casillas.

"Este o echipă foarte bine rodată care joacă împreună de doi sau trei ani cu exact aceiaşi jucători. Noi, în schimb, am avut inhibiţii în timpul meciului. Este dificil de explicat de ce, totuşi. Nu am avut curaj şi convingere să ne facem jocul nostru. Am fost obligaţi să muncim din greu să câştigă mingea deoarece au o circulaţie a balonului atât de bună.", a explicat selecţionerul Germaniei, potrivit Eurosport.

Dintre jucători, cel mai supărat este căpitanul Philipp Lahm, care recunoaşte că nu are chef de meciul pentru medaliile de bronz, cu Uruguay.

"Decepţia este imensă. Am încercat multe, dar norocul nu ne-a surâs. În prima repriză nu am jucat cu prea mult curaj. Nu am niciun chef să joc meciul pentru locul trei",
a declarat fundaşul de la Bayern Munchen

Portarul nemţilor, Manuel Neuer, este şi el dezamăgit, mai ales că a făcut un joc foarte bun şi nu a avut nicio vină la golul înscris de Carles Puyol.

"A fost o mare dezamăgire. Pur şi simplu nu am găsit calea spre poarta adversă. Nu am avut un gol devreme în meci precum în celelalte două partide (cu Anglia şi Argentina) şi ne-a lipsit şi curajul.", a spus şi goalkeeperul.

Golgeterul german Miroslav Klose îi împărtăşeşte părerea colegului său din poartă şi se plânge că Mannschaft-ul a avut prea puţin mingea.

"Nu am putut face jocul nostru în seara asta, să atacăm. Am încercat să îi atacăm pe spanioli individual, dar de fiecare dată când ajungeam la ei, mingea plecase deja. Au avut posesie bună şi noi am fost nevoiţi să alegăm mult. Bravo Spaniei, care a meritat să câştige", a spus atacantul de 32 de ani.

Antena3.ro

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close