Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Job de două luni. Hiddink va antrena Coasta de Fildeş la Cupa Mondială

Job de două luni. Hiddink va antrena Coasta de Fildeş la Cupa Mondială

Job de două luni. Hiddink va antrena Coasta de Fildeş la Cupa Mondială
Sursa foto: guus hiddink
11 Mar 2010   •   12:18

Tehnicianul care a dus naţionala Rusiei în semifinalele Campionatului European din 2008 şi care s-a înţeles deja cu Federaţia Turcă de Fotbal pentru un contract continuă să surprindă. Specialist în turnee finale, Hiddink nu îl va rata nici pe cel din 2010 şi, în timp de fotbaliştii turci sunt în vacanţă el va pregăti naţionala Coastei de Fildeş la Cupa Mondială din Africa de Sud.
Televiziunea olandeză NOS a confirmat ceea ce se vorbea deja de câteva zile. Guus Hiddink va merge în Turcia nu direct din Rusia, ci cu o escală. Tehnicianul batav şi-a dat acordul să pregătească reprezentativa Coastei de Fildeş între 15 mai şi 15 iulie, adică exact la Cupa Mondială din Africa de Sud. La finalul campaniei, Hiddink îşi încheie contractul şi preia, aşa cum a stabilit, naţionala Turciei.
Olandezul este unul dintre cei mai experimentaţi tehnicieni ai lumii şi un veritabil specialist al turneelor finale. Din 1998, el a antrenat la turnee finale de Cupă Mondială sau Campionat European naţionalele Olandei, Coreei de Sud, Australiei şi Rusiei. În primăvara anului trecut, el a primit permisiunea federaţiei de la Moscova şi a antrenat Chelsea timp de câteva luni, ratând de puţin calificarea în finala Ligii Campionilor.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close