Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Kaka: "Avem cea mai grea grupă de la Cupa Mondială"

Kaka: "Avem cea mai grea grupă de la Cupa Mondială"

Kaka: "Avem cea mai grea grupă de la Cupa Mondială"
Sursa foto: kaka
24 Mar 2010   •   15:22

Jucătorul care făcea furori la AC Milan şi care este ţinta preferată a criticilor de când s-a mutat în Spania, Kaka, este optimist înaintea Cupei Mondiale din Africa de Sud. Internaţionalul brazilian consideră că grupa în care a fost repartizată echipa lui, cu Coasta de Fildeş, Portugalia şi Coreea de Nord, este una dintre cele mai grele de la CM, poate cea mai grea. Cu toate acestea, este sigur că un antrenor ca Dunga îşi poate conduce echipa spre succes.
"Este o grupă foarte dificilă, poate cea mai grea din prima rundă. Să joci împotriva unor echipe precum Coasta de Fildeş, Portugalia şi Coreea de Nord este o motivaţie foarte mare pentru noi deoarece trebuie să mergem la Cupa Mondială şi să dăm tot. Trebuie să ne pregătim foarte bine pentru că dacă nu facem asta, vom avea o surpriză foarte neplăcută.", a declarat jucătorul lui Real Madrid pentru FIFA.com.
"Este o persoană foarte serioasă şi realistă care mereu face lucrurile cum trebuie. Are o abordare foarte coerentă pe şi în afara terenului şi rezultatele sunt dintre cele mai bune. Am câştigat Copa America şi Cupa Confederaţiilor şi am fost şi pe primul loc în grupa de calificarea. Faptul că s-a retras din joc de relativ puţin timp înseamnă că ştie ce vor jucătorii şi cum să vorbească cu ei.", a conchis jucătorul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 nationala Braziliei
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close