Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Kapetanos: ?Am început foarte prost Cupa Mondială, e greu să ne mai calificăm?

Kapetanos: ?Am început foarte prost Cupa Mondială, e greu să ne mai calificăm?

Kapetanos: ?Am început foarte prost Cupa Mondială, e greu să ne mai calificăm?
13 Iun 2010   •   14:42

Grecia a pierdut primul meci din Grupa B a Cupei Mondiale, 0-2 cu echipa Coreei de Sud, iar atacantul stelist Pantelis Kapetanos este foarte dezamăgit de debutul elenilor în Africa de Sud. Echipa lui Otto Rehagel mai are de jucat împotriva Nigeriei şi Argentinei, iar Kapetanos crede că şansele de calificare rămase sunt destul de mici.
"A fost un rezultat foarte prost pentru noi, doream mai mult de la acest meci. Din păcate am primit un gol rapid, care a schimbat jocul. Suntem afectaţi după acest rezultat, e dificil să ne mai calificăm, dar încercăm să facem lucruri bune în următoarele meciuri. Mai avem două meciuri şi vom da tot ce putem. În meciul cu Coreea de Sud am primit goluri la începutul ambelor reprize şi nu am fost capabili să răspundem. După golul de 2-0 ne-am descurcat mai bine, dar nu am reuşit să înscriem", a spus Kapetanos, potrivit Mediafax.
Kapetanos a jucat în partida Coreea de Sud - Grecia 30 de minute, fiind introdus în teren în repriza secundă la scorul de 2-0 pentru asiatici.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Pantelis Kapetanos CM2010
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close