Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Klinsmann îl îndeamnă pe Ballack să continue la naţionala Germaniei

Klinsmann îl îndeamnă pe Ballack să continue la naţionala Germaniei

Klinsmann îl îndeamnă pe Ballack să continue la naţionala Germaniei
Sursa foto: michael ballack
08 Iun 2010   •   09:06

Fostul atacant al naţionalei germane de fotbal, Jurgen Klinsmann, crede că ratarea Cupei Mondiale din 2010 nu este motiv ca Michael Ballack să se retragă definitiv din fotbalul internaţional. Klinsmann, fost selecţioner al Germaniei, consideră că Ballack poate ajuta naţionala "Panzerelor" şi pentru europeanul din 2012, din Polonia şi Ucraina.Ballack nu va juca în Africa de Sud după ce a fost accidentat la laba piciorului de ghanezul Kevin Boateng în partida Chelsea - Portsmouth.
"Sper că Ballack va depăşi perioada grea prin care trece şi se va concentra pe Campionatul European din 2012. Michael este greu de înlocuit, pentru că este capul echipei naţionale", a precizat Klinsmann, potrivit Mediafax.
De cu totul altă părere este Uli Hoeness. Fosta glorie a fotbalului german, în prezent oficial la Bayern Munchen, crede că Mondialul din 2010 era singurul care-l mai putea motiva pe Ballack.
"Chiar dacă este greu, trebuie să recunoşti momentul în care e bine să pui punct. Nu cred că, pentru Ballack, Euro 2012 poate fi un mare obiectiv. Dacă peste doi ani ar fi urmat un turneu final de Cupă Mondială, aş fi înţeles să continue, dar un campionat european în Polonia şi Ucraina nu cred că este un obiectiv la care să viseze noaptea", a declarat preşedintele Bayern Munchen, Uli Hoeness.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 Nationala Germaniei
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close