Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Klose îl linişteşte pe Ronaldo: "Să nu fie îngrijorat că îi voi bate recordul"

Klose îl linişteşte pe Ronaldo: "Să nu fie îngrijorat că îi voi bate recordul"

Klose îl linişteşte pe Ronaldo: "Să nu fie îngrijorat că îi voi bate recordul"
05 Iul 2010   •   13:25

Atacantul german Miroslav Klose mai are nevoie de doar două goluri pentru a fi cel mai bun marcator din istoria turneelor de Cupa Mondială. Ajuns la 32 de ani, Klose are aceeaşi poftă de gol ca în tinereţe şi a punctat deja de patru ori în Africa de Sud, apropiindu-se la un gol de recordul brazilianului Ronaldo.


15 goluri a marcat Ronaldo la trei turnee finale de Cupa Mondială, la ediţiile din 1998, 2002 şi 2006, iar Miroslav Klose este singurul jucător în activitate care este aproape de a-l întrece. "Dubla" reuşită de atacantul de origine poloneză împotriva Argentinei l-a apropiat la doar o reuşită de Ronaldo, cu un total de 14 goluri marcate la ediţiile din 2002, 2006 şi 2010. Klose l-a egalat deja pe conaţionalul său, Gerd Muller şi ocupă locul al doilea în acest clasament.


Ronaldo şi Klose s-au şi întâlnit în finala Cupei Mondiale din 2002, din Japonia. Atunci, Brazilia a câştigat cu scorul de 2-0 şi Ronaldo a înscris două goluri.


"Am vorbit cu Ronaldo după finală. Atunci nu puteam să visez că voi ajunge atât de aproape de el, să mai am nevoie de doar două goluri ca să-l întrec. Sper că nu e prea îngrijorat"
, a declarat Miro Klose, potrivit Mediafax.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close