Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Klose mai are nevoie de patru goluri pentru a deveni golgeterul all-time al Cupei Mondiale

Klose mai are nevoie de patru goluri pentru a deveni golgeterul all-time al Cupei Mondiale

Klose mai are nevoie de patru goluri pentru a deveni golgeterul all-time al Cupei Mondiale
27 Iun 2010   •   21:58

Atacantul german de 32 de ani Miroslav Klose a înscris duminică un gol contra Angliei şi l-a egalat pe Pele în clasamentul golgeterilor Cupelor Mondiale. Cu 12 goluri înscrise la trei ediţii ale Cupei Mondiale, Klose ar mai avea nevoie de patru goluri pentru a bate recordul brazilianului Ronaldo.

Klose a participat prima oară la Cupa Mondială cu naţionala "Panzerelor" în 2002, în Coreea de Sud şi Japonia. Impresia lăsată a fost una excelentă, el marcând cinci goluri pentru echipa care a jucat finala competiţiei cu Brazilia lui Ronaldo. Patru ani mai tâziu, Germania a jucat în semifinalele Cupei Mondiale, iar atacantul de origine poloneză a mai înscris cinci goluri pentru echipa sa.

Klose are două goluri şi în Africa de Sud, după ce echipa sa a disputat patru meciuri şi s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei. Golul înscris în minutul 20 al partidei cu Anglia l-a făcut să-l egaleze pe Pele în clasamentul golgeterilor, dar Klose nu vrea să se oprească aici.

Golgeterul absolut al Cupei Mondiale, Ronaldo, a înscris 15 goluri la turneele finale din 1998, 2002 şi 2006. Brazilianul este urmat în clasament de germanul Gerd Muller (14 goluri) şi Just Fontaine (13 goluri), potrivit Mediafax.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Miroslav Klose Cupa Mondiala Ronaldo
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close