Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Klose şi Podolski, convocaţi la Mondial deşi au marcat împreună trei goluri în Bundesliga

Klose şi Podolski, convocaţi la Mondial deşi au marcat împreună trei goluri în Bundesliga

Klose şi Podolski, convocaţi la Mondial deşi au marcat împreună trei goluri în Bundesliga
Sursa foto: Miroslav Klose
19 Apr 2010   •   18:44

Selecţionerul german, Joachim Low, a anunţat că îi va convoca pe atacanţii Miroslav Klose şi Lukas Podolski la Cupa Mondială din Africa de Sud indiferent de forma prin care ei trec. Cei doi au marcat, împreună, trei goluri în acest sezon în Bundesliga dar sunt preferaţi de Low în atacul "Panzerelor" în faţa golgeterului Kuranyi.
Doi dintre jucătorii emblematici ai Germaniei din ultimii ani, Podolski şi Klose au avut, amândoi, un sezon extrem de slab la echipele de club. "Poldi" a marcat de două ori în 25 de jocuri la FC Koln, în timp ce Klose a semnat un gol în 22 de apariţii pentru Bayern.
"Ştiu că nu au avut mult succes în acest sezon, dar nu am nici un dubiu privind valoarea lor. Încă mă gândesc la convocări şi voi anunţa decizia finală până pe 6 mai.", a transmis Low, într-un interviu pentru revista Kicker.
Dacă lucrurile sunt clare în privinţa celor doi, Kevin Kuranyi mai are de aşteptat pentru un semnal pozitiv, în ciuda celor 18 goluri semnate în campionatul Germaniei.
Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close