Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Lahm declară că vrea banderola, Ballack părăseşte cantonamentul Germaniei. "Coincidenţă!"

Lahm declară că vrea banderola, Ballack părăseşte cantonamentul Germaniei. "Coincidenţă!"

Lahm declară că vrea banderola, Ballack părăseşte cantonamentul Germaniei. "Coincidenţă!"
07 Iul 2010   •   15:15

Problema banderolei de căpitan tulbură apele în naţionala Germaniei chiar înainte de meciul capital cu Spania din semifinalele Cupei Mondiale din Africa de Sud. Căpitanul conjunctural Philipp Lahm declară că vrea să păstreze banderola şi după finalul turneului, în dauna accidentatului Michael Ballack. Coincidenţă sau nu, la scurt timp Ballack a plecat din cantonamentul echipei, iar presa germană speculează că ar fi avut loc un conflict între cei doi.

"A fost o coincidenţă nefericită că plecarea lui Ballack şi declaraţia lui Lahm au venit în acelaşi timp. Problema lui medicală se rezolvă foarte repede şi are nevoie de fizioterapie la clinici specializate. A plecat pentru că ştia că e mai bine să îşi continue tratamentul în Luxemburg."
, a explicat team managerul Germaniei, Oliver Bierhoff.

Beirhoff spune că ar fi aberant ca cineva să se supere pentru că Lahm a declarat că vrea în continuare banderola. Decizia îi aparţie, în orice caz, lui Joachim Low.

"Avem libertatea de a vorbi în echipă şi jucătorii trebuie să îşi spună ce au pe minte. Este ca şi cum un jucător se declara dezamăgit că nu a fost inclus în echipă. Ar trebui să ne înfurie că este dezamăgit? Oricum, decizia privind banderola de căpitan îi revine antrenorului", a declarat fostul internaţional german.

Foto: bild.de


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nationala Germaniei
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close