Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Lippi îşi bate joc de atacantul Sampdoriei: "Cassano? Care Cassano?"

Lippi îşi bate joc de atacantul Sampdoriei: "Cassano? Care Cassano?"

Lippi îşi bate joc de atacantul Sampdoriei: "Cassano? Care Cassano?"
Sursa foto: antonio cassano
16 Mar 2010   •   18:52

Selecţionerul Italiei nu îi tratează pe toţi jucătorii selecţionabili cu aceeaşi măsură. Dacă despre majoritatea Lippi declară că pot merge în Africa de Sud dacă joacă bine pentru echipele lor de club, antrenorul nu se codeşte să îi râdă în faţă lui Antonio Cassano, spunând că atacantul Sampdoriei nu are nici o şansă la un loc în naţionala Italiei.
"Cassano? Care Cassano? Nu îl ştiu. În orice caz, aceasta este o întrebare veche", a declarat Marcello Lippi atunci când a fost întrebat de părerea pe care o are despre Antonio Cassano.
Lippi a încercat repede să nuanţeze ceea ce spusese şi a spus că el nu a declarat niciodată despre un jucător că va fi convocat sau nu, toate aceste probleme fiind invetate de presă.
"Până pe 18 mai mă uit la toată lumea. Nu am zis niciodată unul sau altul este pasibil să fie convocat. Presa a scris despre asta pentru că aşa le stă în fire jurnaliştilor", a continuat tehnicianul italian potrivit goal.com.
Lippi i-a dat un altfel de răspuns lui Mario Balotelli. Atacantul lui Inter nu are şanse să fie convocat în "Squadra Azzurra" la Cupa Mondială din 2010, dar selecţionerul insistă că în viitor se va baza pe acesta.
"Sunt sigur că atunci când se va maturiza complet la Inter, va putea să îşi arate calităţile şi la echipa naţională", a încheiat Lippi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 nationala italiei convocare
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close