Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Lippi, sfătuit să se mai gândească dacă selecţionează jucători de la Juventus pentru CM 2010

Lippi, sfătuit să se mai gândească dacă selecţionează jucători de la Juventus pentru CM 2010

Lippi, sfătuit să se mai gândească dacă selecţionează jucători de la Juventus pentru CM 2010
22 Mar 2010   •   18:07


Selecţionerul Italiei, Marcello Lippi, a fost încurajat să îi supravegheze atent pe jucătorii de la Juventus pe care ar dori să îi selecţioneze la Cupa Mondială din Africa de Sud, în condiţiile în care aceştia trec printr-o perioadă dificilă la club.

Preşedintele Federaţiei Italiene de Fotbal, Giancarlo Abete, i-a transmis tehnicianului să monitorizeze situaţia delicată de la clubul torinez. El este îngrijorat că un sezon ratat complet pentru Juventus îi va afecta pe cei care vor face deplasarea în Africa de Sud şi naţionala Italiei va avea astfel de suferit.

"Este ceva normal ca o situaţie precum cea de la Juventus, unde se află mulţi jucători de naţională, să te pună pe gânduri. Este o ocazie pentru Lippi să îi evalueze. Este mai bine să îi vadă acum, decât să aibă surprize la Cupa Mondială. A fost un an dificil pentru Juventus", a declarat Abete pentru GR Parlamento.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Torino
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close