Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Louis Van Gaal: Olanda nu este printre favoritele Cupei Mondiale

Louis Van Gaal: Olanda nu este printre favoritele Cupei Mondiale

Louis Van Gaal: Olanda nu este printre favoritele Cupei Mondiale
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    05 Mar 2014   •   11:25

Selecţionerul naţionalei Olandei, Louis Van Gaal, consideră că echipa pe care o antrenează nu se numără printre favoritele Cupei Mondiale din Brazilia.

Mai mult decât atât, fostul tehnician de la Ajax Amsterdam, FC Barcelona şi Bayern Munchen este reţinut atunci când vine vorba despre calificarea Olandei în semifinalele turneului final.

„Potrivit clasamentului FIFA, suntem pe locul 8 sau pe locul 10. Nu contează exact care e, dar nu suntem printre favoriţi. În această postură le văd pe Brazilia şi Argentina, iar din Europa, pe Spania şi Germania”, a declarat Van Gaal, potrivit AFP.

„Noi ne considerăm outsideri. Am venit la naţională după Campionatul European cu anumite obiective, să ne calificăm la Cupa Mondială şi să ajungem în semifinale”, a adăugat antrenorul olandez.

Chiar dacă Olanda a defilat în preliminarii, într-o grupă din care a făcut parte şi România, Van Gaal consideră că este dificil ca echipa sa să ajungă printre cele mai bune patru ale lumii.

„Am introdus mult sânge proaspăt în echipă, am jucat un fotbal bun şi am marcat foarte multe goluri în grupa de calificare. În orice caz, semifinalele reprezintă un obiectiv dificil de atins”, a afirmat selecţionerul Olandei.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close