Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Luca Toni nu-l vrea pe Amauri în "Squadra Azzura" la Cupa Mondială

Luca Toni nu-l vrea pe Amauri în "Squadra Azzura" la Cupa Mondială

Luca Toni nu-l vrea pe Amauri în "Squadra Azzura" la Cupa Mondială
Sursa foto: amauri
04 Feb 2010   •   15:04

Campion mondial cu naţionala Italiei în 2006, Luca Toni nu agreează ideea că şi-ar putea pierde locul în primul "unsprezece" al echipei în 2010. Atacantul împrumutat de Bayern la AS Roma până la finalul sezonului consideră că Amauri nu merită un loc în lotul deplasat de Italia în Africa de Sud, cu atât mai mult cu cât nu este încă decis dacă să joace pentru Brazilia sau pentru Italia.
"Dacă Amauri alege Italia, acest lucru va fi pentru că Brazilia nu-l va fi chemat la echipa naţională. Nu este corect ca el să fie atacantul central al echipei naţionale. Eu o să încerc să fac tot ce ţine de mine pentru a fi la Cupa Mondială deşi ştiu că sunt mulţi alţi atacanţi buni pe la alte echipe din ţară care vor să fie în Africa de Sud", a declarat fostul coleg al lui Mutu de la Fiorentina pentru yahoo sport.
Amauri este dorit de mulţi oameni de fotbal din Italia în echipa naţională pentru Cupa Mondială, dar acest lucru este în pericol întrucât nu şi-a rezolvat complet problemele legate de cetăţenie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa Mondiala
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close