Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Maradona laudă cele "23 de fiare" din lotul Argentinei. "Pumele", aproape calificate în optimi

Maradona laudă cele "23 de fiare" din lotul Argentinei. "Pumele", aproape calificate în optimi

Maradona laudă cele "23 de fiare" din lotul Argentinei. "Pumele", aproape calificate în optimi
17 Iun 2010   •   19:54

Victoria de joi a Argentinei, 4-1 contra echipei Coreei de Sud, îi pune pe sudamericani în pole position pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale. Selecţionerul Diego Maradona este entuziasmat de jocul prestat de echipa sa şi atmosfera din interiorul lotului îi dă o bucurie şi mai mare. "El Pibe d'Oro" îi consideră pe elevii săi nişte "fiare" care abia aşteaptă să intre în teren.
"Echipa a făcut un joc foarte bun, a fost implacabilă. Jucătorii au făcut în teren ceea ce am discutat cu ei şi totul a ieşit foarte bine. Am 23 de fiare gata să intre în teren în orice moment. Sunt liniştit şi fericit. Meritam un astfel de triumf. Coreea nu ne-a atacat în niciun moment, cu excepţia unei acţiuni în repriza a doua. Eroarea lui Demichelis (n.r. - care le-a permis sud-correenilor să marcheze) nu ne-a afectat, dimpotrivă, ne-a făcut mai puternici. Înainte de gol, Coreea nu s-a aflat în posesia balonului. Nu am oferit spaţii, nu au existat schimbări în ceea ce priveşte posesia balonului", a declarat Maradona la conferiţa de presă de după meci.
Echipa naţională a Argentinei este foarte bine plasată în Grupa B după două jocuri, cu maxim de puncte. Doar o înfrângere la scor împotriva Greciei şi o victorie la scor a Coreei de Sud contra Nigeriei ar mai putea elimina "pumele" de la Cupa Mondială.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 coreea de sud Diego Maradona
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close