Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Nakamura s-a retras de la naţionala Japoniei, după aproape 100 de meciuri

Nakamura s-a retras de la naţionala Japoniei, după aproape 100 de meciuri

Nakamura s-a retras de la naţionala Japoniei, după aproape 100 de meciuri
02 Iul 2010   •   18:23

Mijlocaşul japonez Shunsuke Nakamura s-a retras din fotbalul internaţional cu doar două meciuri înainte de 100 de selecţii, după ce "samuraii" au fost eliminaţi de la Cupa Mondială.

Presa japoneză a scris că jucătorul de 32 de ani a decis să se retragă după ce a petrecut mare parte a timpului în Africa de Sud pe plajă. "Următorul meu meci pentru Japonia? Nu va mai fi unul. Am vrut să îmi las amprenta la această Cupă Mondială. Este ciudat. E ca şi cum zeii fotbalului mă testează", a declarat Nakamura pentru Nikkan Sports.

Nakamura a fost lăsat în afara echipei Japoniei de francezul Philippe Troussier când ţara a găzduit alături de Coreea de Sud Cupa Mondială din 2002 şi echipa a ajuns în optimi. El a jucat la turneul din 2006 sub conducerea lui Zico, dar atunci Japonia a părăsit competiţia după faza grupelor, obţinând un singur punct.

"Mi-a fost greu să suport faptul că nu am jucat. Eu şi Cupa Mondială se pare că nu ne potrivim. Poate ăsta e destinul", a declarat Nakamura, care a înscris 24 de goluri în 98 de partide.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close