Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Naţionala Argentinei a început pregătirile pentru Cupa Mondială. Sabella: Vom face totul pentru a aduce trofeul acasă

Naţionala Argentinei a început pregătirile pentru Cupa Mondială. Sabella: Vom face totul pentru a aduce trofeul acasă

Naţionala Argentinei a început pregătirile pentru Cupa Mondială. Sabella: Vom face totul pentru a aduce trofeul acasă
de M.T.    |    27 Mai 2014   •   12:11

Naţionala Argentinei, din rândul căreia nu lipseşte vedeta Lionel Messi, a început luni pregătirile pentru Cupa Mondială din Brazilia.

Selecţionerul "pumelor", Alejandro Sabella, a declarat că obiectivul echipei pe care o antrenează este o calificare în semifinale, însă tehnicianul a adăugat că el şi elevii săi vor face totul pentru a readuce trofeul în Argentina, pentru prima oară din 1986.

„Sperăm să ajungem între primele patru echipe. Şi, dacă vom ajunge acolo, atunci ne vom dori mai mult”, a spus Sabella, într-un interviu acordat cotidianului argentinian Clarin.

„Nu pot promite trofeul, însă vom face totul pentru a-l aduce acasă”, a completat antrenorul Argentinei.

Sabella are la dispoziţie 25 dintre cei 26 de jucători convocaţi în lotul provizoriu, singurul absent fiind Angel Di Maria, care a jucat sâmbătă finala Ligii Campionilor şi este învoit până vineri.

Lotul naţionalei Argentinei s-a reunit la centrul de pregătire al federaţiei argentiniene de la Ezeiza, lângă Buenos Aires şi a efectuat deja un prim antrenament, în spatele porţilor închise.

Argentina va disputa două meciuri amicale, cu Trinidad-Tobago (4 iunie) şi Slovenia (7 iunie), înainte de a se deplasa, pe 9 iunie, la Belo Horizonte, unde trupa lui Sabella va avea cartierul general pe durata Cupei Mondiale.

La turneul final, Argentina va evolua în Grupa F, alături de Bosnia, Iran şi Nigeria.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close