Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Olandezul Kuyt dă vina pe arbitru pentru eşecul din finala CM 2010

Olandezul Kuyt dă vina pe arbitru pentru eşecul din finala CM 2010

Olandezul Kuyt dă vina pe arbitru pentru eşecul din finala CM 2010
12 Iul 2010   •   10:40

Atacantul olandez Dirk Kuyt a pus înfrângerea echipei sale în finala Cupei Mondiale pe seama deciziilor părtinitoare ale arbitrului englez Howard Webb.

"Suntem nervoşi pentru că am fost foarte aproape. Arbitrul i-a ajutat mai mult pe ei şi mai puţin pe noi. Asta ne-a costat în final trofeul", a declarat starul lui Liverpool.

Webb a dat 12 cartonaşe galbene şi unul roşu în timpul meciului, Johnny Heitinga fiind eliminat cu 11 minute înainte de finalul prelungirilor.

Antrenorul lui Kuyt, Bert van Marwijk, a declarat că echipa sa a pierdut în faţa unei formaţii superioare, dar l-a criticat şi el pe arbitrul întâlnirii. "Nu cred că arbitrul a controlat bine partida. Ambele echipe au faultat, nu doar Olanda. Este regretabil pentru o finală, dar echipa cea mai bună a câştigat meciul. Nu sunt genul de om care să analizez tot ce a făcut un arbitru. Cred că meciul este câştigat de echipa cea mai bună, dar dacă vă uitaţi la a doua ocazie a lui Robben, arbitrul ar fi trebuit să îi dea al doilea cartonaş galben lui Puyol şi să îl elimine. A fost un moment crucial pentru noi, dar aşa este în sport. Cum am mai spus, Spania a fost mai bună", a declarat Van Marwijk.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close