Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Olandezul Van Bronckhorst poate câștiga Cupa Mondială la ultima sa partidă ca fotbalist

Olandezul Van Bronckhorst poate câștiga Cupa Mondială la ultima sa partidă ca fotbalist

Olandezul Van Bronckhorst poate câștiga Cupa Mondială la ultima sa partidă ca fotbalist
11 Iul 2010   •   13:19

Căpitanul echipei naționale a Olandei, Giovanni van Bronckhorst, va juca duminică ultimul său meci ca fotbalist. Fundașul stânga de 35 de ani își poate încheia cariera într-un fel în care visează orice jucător, dacă Olanda va învinge Spania în finala Cupei Mondiale. A 106-a sa prezență în naționala batavă, ultima, poate coincide cu primul titlu mondial al țării pe care o reprezintă.


?Sunt foarte mândru. Este doar a treia oară când suntem în finală. Să fiu parte din prima echipă a Olandei câștigătoare de Cupă Mondială ar fi ceva special. Avem șansa să facem istorie. ?, a declarat Van Bronckhorst, potrivit goal.com.

Fostul jucător de la Arsenal și Barcelona consideră că Spania este o echipă foarte bună, dar are mare încredere în maturitatea jucătorilor olandezi.

?Spania este o echipă cu multe calități. Vom avea nevoie să facem un meci cu adevărat bun ca să îi batem. Vom începe cu mare încredere, deoarece suntem o echipă experimentată și matură. Suntem în finală și merităm să fim acolo. Nu s-ar putea un meci mai bun de adio pentru mine. Aș putea să spun La Revedere cu Cupa Mondială în mâini?, a declarat fundașul.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: nationala Spaniei CM2010 finala
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close