Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Paul Le Guen renunţă la naţionala Camerunului, după ce nu a obţinut niciun punct la CM2010

Paul Le Guen renunţă la naţionala Camerunului, după ce nu a obţinut niciun punct la CM2010

Paul Le Guen renunţă la naţionala Camerunului, după ce nu a obţinut niciun punct la CM2010
25 Iun 2010   •   13:05

Selecţionerul Camerunului, Paul Le Guen a demisionat după înfrângerea cu 2-1 suferită de echipa sa, joi, în faţa Olandei. În urma acestui rezultat, Camerun a terminat grupa E pe ultimul loc, nereuşind să acumuelze niciun punct în cele trei meciuri disputate în Africa de Sud.

Imediat după înfrângerea în faţa Olandei, Le Guen a declarat: "Contractul meu expiră şi era deja clar pentru toată lumea că nu voi mai continua. Probabil că nu am reuşit să unesc echipa şi să îi fac pe jucători să joace împreună. Nu voi arăta pe nimeni cu degetul".

Cu jucători ca Samuel Eto'o în lot, mulţi considerau Camerun că va fi cea mai puternică echipă africană de la Cupa Mondială. Totuşi, "leii" au fost îmblânziţi pe rând de Japonia, scor 0-1, Danemarca, scor 1-2, şi Olanda, scor 1-2.

Ghana se pare că va fi singura echipă africană din optimile de finală ale turneului, după o Cupă Mondială dezamăgitoare pentru echipele de pe continentul negru.

Le Guen a fost numit selecţioner al Camerunului în iulie 2009, după ce a antrenat în trecut Glasgow Rangers şi Paris Saint Germain.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close