Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Pele: "Messi nu e foarte bun la naţională, Robinho şi Ronaldo vor fi vedetele Mondialului"

Pele: "Messi nu e foarte bun la naţională, Robinho şi Ronaldo vor fi vedetele Mondialului"

Pele: "Messi nu e foarte bun la naţională, Robinho şi Ronaldo vor fi vedetele Mondialului"
Sursa foto: pele
25 Mar 2010   •   15:27

Cel considerat de mulţi cel mai bun jucător din istoria fotbalului, Pele, nu este atât de sigur că fotbalistul momentului, Lionel Messi, va lăsa o impresie excelentă la Cupa Mondială din Africa de Sud. Brazilianul consideră că Messi nu arată la naţionala Argentinei jocul care l-a făcut o vedetă la Barcelona şi îi vede pe Robinho şi pe Cristiano Ronaldo favoriţi să devină protagomiştii turneului care va urma.
"Messi este un mare jucător. Joacă minunat la Barcelona, dar când merge la echipa naţională nu se descurcă la fel de bine. Probabil pentru că Argentina nu are o echipă precum Barcelona, unde Messi joacă deja de destul de mult timp. Dar nu putem spune despre el că va fi cel mai bun jucător de la Mondial.", a declarat legendarul jucător al lui Santos, pentru goal.com.
Pele consideră că Robinho şi Cristiano Ronaldo pot face mult mai multe la turneul final pentru Brazilia şi, respectiv, Portugalia, şi îi consideră favoriţi să câşige inimile suporterilor africani şi nu numai.
"Cristiano Ronaldo este o figură magnifică. Rohinho şi-a îmbunătăţit mult jocul şi are şansa să devină unul din cei mai buni jucători de la Cupa Mondială", a încheiat Pele.
Antena3.ro

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close