Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Portugalia - Mozambic 3-0. Lusitanii, pregătiţi pentru debutul de la Cupa Mondială (VIDEO)

Portugalia - Mozambic 3-0. Lusitanii, pregătiţi pentru debutul de la Cupa Mondială (VIDEO)

Portugalia - Mozambic 3-0. Lusitanii, pregătiţi pentru debutul de la Cupa Mondială (VIDEO)
Sursa foto: hugo almeida
09 Iun 2010   •   10:59

Selecţionata Portugaliei a încheiat, miercuri, seria amicale pregătitoare pentru Cupa Mondială din Africa de Sud. Echipa lui Carlos Queiroz a trecut fără probleme de o modestă echipă a Mozambicului, pe care a învins-o cu trei goluri, toate înscrise în repriza a doua.
Cu o săptămână înaintea debutului în Grupa G a Cupei Mondiale, într-o partidă cu Coasta de Fildeş, Portugalia a arătat poftă de joc în faţa Mozambicului. Scorul nu a fost, totuşi, unul foarte mare, iar primul gol a venit relativ târziu. Danny, mijlocaşul lui Zenit Sankt Petersburg, a deschis scorul în minutul 52 al partidei după ce l-a driblat pe portar şi a refuzat să cadă în ciuda faptului că fusese faultat în careu. Scorul a devenit 2-0 în minutul 75, când acelaşi Danny l-a găsit nemarcat în faţa porţii pe Hugo Almeida, iar acesta a înscris în poarta goala. Tot Almeida a marcat golul de 3-0, după ce a trimis în poartă mingea respinsă de goalkeeperul mozambican după un şut puternic al lui Cristiano Ronaldo.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Portugalia CM2010 amical
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close