Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Portugalia s-a împiedicat de Insulele Capului Verde într-un meci de pregătire pentru CM 2010

Portugalia s-a împiedicat de Insulele Capului Verde într-un meci de pregătire pentru CM 2010

Portugalia s-a împiedicat de Insulele Capului Verde într-un meci de pregătire pentru CM 2010
25 Mai 2010   •   14:58


Portugalia a înregistrat un rezultat dezamăgitor în pregătirile pentru Cupa Mondială 2010, remizând la Covilha, scor 0-0, cu naţionala Insulelor Capului Verde, aflată pe locul 117 în ierarhia FIFA.

Lusitanii au jucat în reluare şi previzibil, uşurând munca celor din I-le Capului Verde să aplice o strategie ultra-defensivă. Prima ocazie a gazdelor a fost un şut de la distanţă trimis de Pedro Mendes, în minutul 18, respins de portar. Mijlocaşul portughez a fost cel mai activ de pe teren şi a fost din nou aproape să deschidă scorul în minutul 30, dar Fock a intervenit salvator.

Portugalia a avut mai multă iniţiativă în repriza a doua prin Cristiano Ronaldo, inactiv până atunci, dar golurile nu au venit, ci o accidentare a mijlocaşului Tiago în minutul 70.

Portugalia va mai juca un amical la Covilha, împotriva Camerunului, pe 1 iunie, înainte să se deplaseze în Africa de Sud.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close