Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Presa turcă: "Am primit o palmă din partea românilor"

Presa turcă: "Am primit o palmă din partea românilor"

Presa turcă: "Am primit o palmă din partea românilor"
Sursa foto: Foto: Mediafax
13 Oct 2012   •   10:33

Presa turcă a notat, vineri seară, după înfrângerea, cu scorul de 1-0, din meciul cu România, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, că echipa Turciei a primit "o palmă" din partea tricolorilor, menţionând şi "o tortură naţională" şi "un rezultat neaşteptat în Kadikoy".
   
"Am primit o palmă din partea românilor", a scris Hurriyet la finalul jocului de pe stadionul ªukru Saracoglu. "Echipa naţională a fost rănită grav pierzând în faţa României, scor 0-1", adaugă jurnalul turc.
   
"Tortură naţională!", a titrat Fanatik, în timp ce haber7.com a notat: "Brazilia este acum mai departe".
   
"Rezultat neaşteptat în Kadikoy", a scris şi Milliyet, iar Sabah a calificat rezultatul drept un "duş rece pentru naţională", adăugând că greşeala mare a portarului Volkan a adus României victoria.
   
"Turcia, lovită de România", a titrat cotidianul Star.
   
Un alt jurnal, Turkiye, a notat: "La un astfel de fotbal, un astfel de rezultat", iar Posta a scris: "Ne-am prăbuşit în Kadikoy".
   
Reprezentativa României a învins, vineri, în pe stadionul Şukru Saracoglu din Istanbul, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Turciei şi a obţinut a treia victorie consecutivă în grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. Unicul gol al partidei a fost marcat de Grozav, în minutul 45+1.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close