Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Rădoi ar putea rămâne fără antrenor. Gerets, dorit de Coasta de Fildeş pentru CM 2010

Rădoi ar putea rămâne fără antrenor. Gerets, dorit de Coasta de Fildeş pentru CM 2010

Rădoi ar putea rămâne fără antrenor. Gerets, dorit de Coasta de Fildeş pentru CM 2010
13 Feb 2010   •   17:32


Fostul fundaş belgian Eric Gerets este pe punctul de a conduce Coasta de Fildeş la Cupa Mondială, conform presei locale. Oficialii Federaţiei ivoriene şi un agent al lui Gerets s-au întâlnit miercuri, la Paris, pentru a discuta condiţiile contractului.

"Elefanţii" l-au concediat pe Vahid Halilhodzic după coşmarul de la Cupa Africii pe Naţiuni din Angola, de luna trecută. Mare favorită a întrecerii, Coasta de Fildeş a fost eliminată cu 3-2 de Algeria în sferturile de finală.

Federaţia nu a confirmat dacă l-a contactat pe Gerets, în vârstă de 55 de ani, care a renunţat la Marseille în luna mai pentru a antrena gruparea Al Hilal din Arabia Saudită, unde evoluează şi românul Mirel Rădoi.

Conform BBC, Federaţia ivoriană l-a contactat în urmă cu o săptămână pe italianul Giovanni Trapattoni, însă agentul acestuia a declarat că oferta a fost refuzată din cauză că "elefanţii" i-au oferit postul de selecţioner doar pe durata Cupei Mondiale.

Dacă va accepta o astfel de condiţie, Gerets - care a jucat de 86 de ori pentru naţionala Belgiei, inclusiv o semifinală de Cupă Mondială - va conduce Coasta de Fildeş în meciurile din Grupa G, împotriva Braziliei, Portugaliei şi Coreei de Nord.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 Mirel Radoi Al Hilal
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close