Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Robben, accidentat la coapsă, este păstrat în lotul Olandei pentru CM

Robben, accidentat la coapsă, este păstrat în lotul Olandei pentru CM

Robben, accidentat la coapsă, este păstrat în lotul Olandei pentru CM
Sursa foto: arjen robben
07 Iun 2010   •   13:22

Mijlocaşul Arjen Robben va fi păstrat în lotul naţionalei Olandei pentru Cupa Mondială din Africa de Sud, după ce accidentarea suferită în amicalul cu Ungaria, 6-1, s-a dovedit mult mai puţin gravă decât se credea. Jucătorul lui Bayern a suferit, se pare, o micro ruptură muscular, caz în care va putea juca din nou după o săptămână de pauză.
Doar câteva minute mai erau de disputat din partida Ungaria - Olanda atunci când Robben s-a prăbuşit pe teren, ţinându-se de coapsă. Ştiută fiind fragilitatea jucătorului, stafful batav s-a temut că Robben nu va mai putea fi folosit la acest turneu final. Totuşi, se pare că există modalităţi de a-l recupera pe vicecampionul european cu Bayern în doar o săptămână.
"În consecinţă, nu-l voi înlocui pe Arjen. Vreau să-i dau toate şansele de a participa cu echipa noastră la turneu, chiar dacă mai târziu", a precizat selecţionerul olandez Bert van Marwijk, potrivit Mediafax.
"Voi munci din greu în speranţa disputării acestui turneu. Pentru o astfel de accidentare, trebuie un repaus de patru-şase săptămâni. Însă există mijloace noi ce permit recuperarea mai rapidă. Aş putea fi apt într-o săptămână", a spus Arijen Robben.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: arjen robben CM2010
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close