Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Robben s-a refăcut după accidentare şi este apt pentru meciul Olanda - Danemarca

Robben s-a refăcut după accidentare şi este apt pentru meciul Olanda - Danemarca

Robben s-a refăcut după accidentare şi este apt pentru meciul Olanda - Danemarca
10 Iun 2010   •   15:21

Accidentat la coapsă în meciul amical al Olandei cu Ungaria, încheiat cu scorul de 6-1, Arjen Robben s-a vindecat foarte rapid. Dacă la început se vorbea de ratarea întregului turneu sau, în orice caz, a meciurilor din grupe, Robben se pare că va fi apt chiar pentru primul meci, cu Danemarca, programat luni.
"Cred că Arjen a fi apt de joc în timp util pentru partida cu Danemarca. Desigur, antrenorul poate decide să nu îl folosească din motive tactice, dar eu pot să confirm că nu mai este accdentat, a declarat fizioterapeutul Dick van Toom, potrivit goal.com.
Selecţionerul Bert van Marwijk are altă părere, însă, şi nu vrea să îl folosească pe jucător deoarece a pierdut mai multe şedinţe de pregătire şi nu este în formă suficient de bună.
"Antrenorul Van Marwijk are altă părere decât a mea. Consideră că Arjen nu trebuie să joace deoarece a pierdut mai multe antrenamente, cu toate că este apt de joc. Eu am altă părere. Arjen este apt de joc, întrucât nu mai are nicio durere la picior. Şi cum este apt, ar trebui folosit. Arjen este foarte ambiţios şi face tot posibil să îşi revină cât mai repede", a completat Van Toom.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: arjen robben CM2010
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close