Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Romelu Lukaku, în formă înaintea Cupei Mondiale. Atacantul belgian a marcat un hattrick în amicalul cu Luxemburg

Romelu Lukaku, în formă înaintea Cupei Mondiale. Atacantul belgian a marcat un hattrick în amicalul cu Luxemburg

Romelu Lukaku, în formă înaintea Cupei Mondiale. Atacantul belgian a marcat un hattrick în amicalul cu Luxemburg
Sursa foto: Foto: Agerpres/Xinhua
de M.T.    |    27 Mai 2014   •   09:59

Romelu Lukaku a marcat un hattrick în amicalul pe care Belgia l-a câştigat cu 5-1 în faţa Luxemburgului şi confirmă că este prima variantă pentru atacul echipei lui Marc Wilmots la Cupa Mondială din Brazilia.

Atacantul care a evoluat în ultimul sezon la Everton a înscris cele trei goluri în mai puţin de o oră de joc. Rezerva Nacer Chadli şi Kevin de Bruyne, din penalty, au completat lista marcatorilor pentru naţionala Belgiei. Pentru luxemburghezi a punctat Aurelien Joachim.

În naţionala Belgiei a debutat şi noua senzaţie a lui Manchester United, Adnan Januzaj, care s-a hotărât în urmă cu puţin timp să joace pentru echipa lui Wilmots.

Într-un alt meci de pregătire pentru Cupa Mondială, Camerun a învins cu 2-0 echipa Macedoniei, prin golurile reuşite de Pierre Webo şi Eric Maxim Choupo-Moting.

De asemenea, Australia a remizat cu Africa de Sud (1-1), în timp ce Iran a terminat tot la egalitate, scor 0-0, testul cu Muntenegru.

×
Subiecte în articol: meciuri amicale Belgia Camerun
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close