Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Ronaldinho, cap de afiş în echipa vedetelor neconvocate la CM. Vezi "lotul" marilor absenţi din Africa de Sud

Ronaldinho, cap de afiş în echipa vedetelor neconvocate la CM. Vezi "lotul" marilor absenţi din Africa de Sud

Ronaldinho, cap de afiş în echipa vedetelor neconvocate la CM. Vezi "lotul" marilor absenţi din Africa de Sud
Sursa foto: ronaldinho
13 Mai 2010   •   14:12

Se spune că pericolul în a fi sus este că rişti o cădere foarte dureroasă. În această situaţie se află unele dintre marile vedete ale fotbalului, care au ajuns în dizgraţie şi sunt nevoite să vadă Cupa Mondială la televizor. Antrenorii celor 32 de echipe naţionale care merg la Cupa Mondială au anunţat loturile provizorii pentru turneul din Africa de Sud, iar nume mari precum Ronaldinho, Zanetti, Guti sau Totti au fost ignorate de selecţioneri cu toate că jucătorii erau disponibili.
Selecţiile făcute de antrenorii care vor merge în Africa de Sud au fost aspru criticate de jurnalişti şi oameni de fotbal totodată, întrucât mulţi jucători au fost ignoraţi în ciuda formei excelente în care se află. Redactorii de la site-ul goal.com au întocmit un lot al jucătorilor foarte cunoscuţi sau aflaţi în formă excelentă care au fost lăsaţi acasă din motive mai mult sau mai puţin întemeiate.
Portari: Sebastien Frey (Franţa), Diego Alves (Brazilia), Marco Storari (Italia)
Fundaşi: Javier Zanetti (Argentina), Philippe Mexes (Franţa), Alex (Brazilia), Ezequiel Garay (Argentina), Sol Campbell (Anglia), Marcelo (Brazilia)
Mijlocaşi: Jeremy Menez, Samir Nasri (ambii Franţa), Esteban Cambiasso, Juan Riquelme, Ever Banega (toţi Argentina), Ronaldinho, Diego (amândoi Brazilia), Guti (Spania)
Atacanţi: Karim Benzema (Franţa), Kevin Kuranyi (Germania), Ruud Van Nistelrooy (Olanda), Francesco Totti, Antonio Cassano (Italia), Pato (Brazilia)
Alte posibilităţi: Fabrizio Miccoli (Italia), Pedro Leon (Spania), Patrick Vieira, Aly Cissokho (Franţa), Owen Hargreaves (Anglia)
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 Ronaldinho
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close