Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Ronaldinho este sigur că va juca la CM 2010: Nu îmi pot imagina altfel. Voi câştiga trofeul

Ronaldinho este sigur că va juca la CM 2010: Nu îmi pot imagina altfel. Voi câştiga trofeul

Ronaldinho este sigur că va juca la CM 2010: Nu îmi pot imagina altfel. Voi câştiga trofeul
21 Apr 2010   •   18:42


Ronaldinho, care a fost lăsat în afara echipei Braziliei la ultimele meciuri, spune că este sigur că îl poate convinge pe Dunga să îl selecţioneze pentru Cupa Mondială din Africa de Sud.

Ronaldinho a jucat la ultimele două Cupe Mondiale, dar a fost trecut cu vederea de Dunga, care este adeptul jocului de echipă şi nu al calităţilor individuale. Într-un articol publicat miercuri de săptămânalul Chi, Ronaldinho prezice că va fi membru al echipei şi că Brazilia va câştiga al şaselea titlu mondial.

"Voi merge la Cupa Mondială şi o voi câştiga. Recent am avut probleme cu echipa naţională, dar nu a fost vina mea. Nu îmi pot imagina o Cupă Mondială fără Ronaldinho pe teren. Îmi este imposibil să mă gândesc că nu voi juca. Pot spune că îmi voi face ţara mândră la Cupa Mondială şi, în plus, eu şi colegii mei vom cuceri trofeul", a declarat Ronaldinho.

În ciuda faptului că joacă bine la AC Milan, Ronaldinho are şanse mici să fie selecţionat conform specialiştilor. Brazilia a fost eliminată în sferturi la ultima Cupă Mondială, de Franţa, în ciuda faptului că avea o echipă constituită din jucători de top. "A trecut vremea numelor mari", a spus Dunga.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ronaldinho CM2010
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close