Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Rooney primeşte 555.000 de euro dacă devine golgheterul Cupei Mondiale

Rooney primeşte 555.000 de euro dacă devine golgheterul Cupei Mondiale

Rooney primeşte 555.000 de euro dacă devine golgheterul Cupei Mondiale
Sursa foto: wayne rooney
07 Mar 2010   •   21:20

Cel mai temut atacant al Angliei, Wayne Rooney, are un contract excelent cu compania care îi produce încălţămintea de joc. Recent, atacantul s-a înţeles cu producătorii de ghete de fotbal să primească 500.000 de lire sterline, aproximativ 555.000 de euro, în cazul în care va câştiga "Gheata de Aur" a Cupei Mondiale din Africa de Sud.
Principala gură de tun din echipa naţională a Angliei şi din formaţia lui Manchester United este unul dintre favoriţii pentru titlul de golgheter al Cupei Mondiale. Astfel, englezul de 24 de ani a reuşit să semneze un contract foarte avantajos cu compania de la care are încălţămintea de joc. Cu toate acestea, şansele ca Rooney să primească banii respectivi sunt foarte mici dacă ne luăm după statistică. Golgheterul Cupei Mondiale nu a mai fost un englez încă din 1986, când Gary Lineker a înscris şase goluri în Mexic înainte ca Anglia să fie eliminată de Argentina în semifinale, potrivit goal.com.

La ultima ediţie a Cupei Mondiale, principalul marcator a fost germanul Miroslav Klose. Cu toate acestea, Germania a fost eliminată din competiţie în semifinale, de reprezentativa Italiei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Wayne Rooney CM2010 nationala Angliei
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close