Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Saha la Cupa Mondială? Domenech îl recheamă pe atacantul lui Everton în lotul Franţei

Saha la Cupa Mondială? Domenech îl recheamă pe atacantul lui Everton în lotul Franţei

Saha la Cupa Mondială? Domenech îl recheamă pe atacantul lui Everton în lotul Franţei
Sursa foto: louis saha
25 Feb 2010   •   18:13

Neconvocat în echipa naţională a Franţei din noiembrie 2006, atacantul Louis Saha a prins o perioadă de excepţie la Everton şi ar putea prinde un loc în lotul pentru Cupa Mondială din Africa de Sud. Raymond Domenech l-a convocat pentru amicalul cu Spania de pe 3 martie şi ar putea să îi acorde chiar şansa unui loc la turneul final, potrivit L'Equipe.
Raymond Domenech a anunţat joi lotul pentru meciul amical pe care Franţa îl va juca pe 3 martie cu Spania, pe arena Stade de France din Paris. Dacă surpriza majoră este prezenţa lui Saha, se pot nota şi debuturile lui Benoit Cheyrou de la Olympique Marseille şi Mackael Ciani de la Bordeaux. Dacă Patrick Vieira se aştepta la o convocare, atunci Domenech l-a dezamăgit din nou, în ciuda eforturilor pe care mijocaşul de 33 de ani le face la Manchester City pentru a se remarca.
Lotul Franţei pentru meciul cu Spania:
Portari
Hugo Lloris (Lyon), Steve Mandanda (Marseille), Cédric Carrasso (Bordeaux).
Fundaşi
Jean-Alain Boumsong (Lyon), Julien Escudé (FC Séville/ESP), Patrice Evra (Manchester United/ANG), Bakary Sagna (Arsenal/ANG), Adil Rami (Lille), Mickaël Ciani (Bordeaux), Aly Cissokho (Lyon), Rod Fanni (Rennes)
Mijlocaşi
Lassana Diarra (Real Madrid/ESP), Jérémy Toulalan (Lyon), Yoann Gourcuff (Bordeaux), Franck Ribéry (Bayern Munich/ALL), Moussa Sissoko (Toulouse), Florent Malouda (Chelsea/ANG), Benoît Cheyrou (Marseille), Hatem Ben Arfa (Marseille)
Atacanţi
Thierry Henry (Barcelone/ESP), Nicolas Anelka (Chelsea/ESP), Sydney Govou (Lyon), Loïc Rémy (Nice), Louis Saha (Everton/ANG).
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 nationala frantei
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close