Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Samuel Eto'o va rata aproape sigur meciul cu Croaţia: „Am nevoie de un miracol”

Samuel Eto'o va rata aproape sigur meciul cu Croaţia: „Am nevoie de un miracol”

Samuel Eto'o va rata aproape sigur meciul cu Croaţia: „Am nevoie de un miracol”
de M.T.    |    16 Iun 2014   •   18:54

Vedeta şi căpitanul naţionalei Camerunului, Samuel Eto'o, va rata aproape sigur cel de-al doilea meci al africanilor la Cupa Mondială din Brazilia, din cauza unei accidentări la genunchi.

Miercuri, Camerun va întâlni Croaţia, într-o partidă decisivă pentru ambele echipe, învinse de Mexic, respectiv Brazilia în prima etapă din grupa A.

Din păcate pentru naţionala "leilor neîmblânziţi", cel mai important jucător al său nu se va afla pe teren, o adevărată lovitură pentru Camerun, care încearcă să treacă de faza grupelor la un turneu final pentru prima oară din 1990.

„Medicii au confirmat că probabil nu voi putea juca împotriva Croaţiei, din cauza faptului că accidentarea la genunchi îmi provoacă dureri”, a scris Eto'o pe contul său de Twitter.

Într-o declaraţie pentru televiziunea cameruneză, atacantul de 33 de ani a spus că aşteaptă „un miracol din partea zeilor” pentru a se putea afla pe teren la meciul de miercuri, care va avea loc la Manaus.

Problemele la genunchi ale lui Eto'o sunt ceva mai vechi, însă jucătorul nu s-a putut trata corespunzător până în prezent.

„Nu am avut timp să mă recuperez. Chiar şi în pregătirile pentru Cupa Mondială nu m-am antrenat foarte mult. M-am consultat cu stafful medical şi am realizat că am nevoie de odihnă”, a spus Samuel Eto'o.

×
Parteneri
ÎPS Teodosie trimis în judecată de DNA
x close