Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Sârbul Stojkovic îi alertează pe japonezi înainte de CM. "Doar în palme vă treziţi!"

Sârbul Stojkovic îi alertează pe japonezi înainte de CM. "Doar în palme vă treziţi!"

Sârbul Stojkovic îi alertează pe japonezi înainte de CM. "Doar în palme vă treziţi!"
Sursa foto: shunsuke nakamura
09 Apr 2010   •   13:41

Japonia arată dezastruos cu doar două luni înainte de startul Cupai Mondiale din Africa de Sud. Naţionala niponă a pierdut, miercuri, meciul amical jucat la Osaka în compania unei echipe secundare a Serbiei cu scorul de 0-3, iar suporterii i-au huiduit din plin pe jucători. Fostul internaţional sârb Dragan Stojkovic, în prezent antrenor al echipei japoneze Nagoya Grampus, a criticat prestaţia "samurailor".
"Au obligaţia să joace pentru spectatori, ma ales că mai sunt două luni până la Cupa Mondială, iar acest lucru ar trebui să fie motivant. Sunt foarte dezamăgit, nu am văzut deloc efort depus pe teren. Este foarte periculos. Japonia este mereu o echipă prietenoasă şi toată lumea ştie că ei nu joacă niciodată agresiv. Este foarte uşor să critici după un joc, dar când mai sunt doar două luni până la Mondiale lumea se îngrijorează.", şi-a explicat Stojkovic situaţia Japoniei, potrivit goal.com.
"Becurile roşii s-au aprins deja, dar sper că această palmă peste faţă îi va trezi. Dacă nu se întâmplă aşa, mai au nevoie de încă o palmă peste faţă", a declarat fostul căpitan al Stelei Roşii Belgrad.
Japonia a pierdut partida cu Serbia cu scorul de 3-0, pe Stadionul Nagai din Osaka. Golurile partide au fost marcate de Mrdja (minutele 15 şi 23) şi de Tomic (minutul 60).

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close