Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Scandalul biletelor gratuite se amplifică. Directorul Match Hospitality a fost ARESTAT. Fiul lui Sepp Blatter este acţionar la această firmă

Scandalul biletelor gratuite se amplifică. Directorul Match Hospitality a fost ARESTAT. Fiul lui Sepp Blatter este acţionar la această firmă

Scandalul biletelor gratuite se amplifică. Directorul Match Hospitality a fost ARESTAT. Fiul lui Sepp Blatter este acţionar la această firmă
08 Iul 2014   •   16:42

Poliţia braziliană anchetează un scandal de proporţii legat de vânzarea biletelor primite gratuit la Cupa Mondială 2014, anunţă autorităţile locale, citate de DPA.

Ray Whelan (foto), directorul companiei Match Hospitality, a fost arestat. Firma este prestatorul oficial exclusiv al FIFA pentru cazare şi servicii rezervate clientelei speciale, iar unul dintre acţionari este Philippe Blatter, fiul preşedintelui FIFA, Sepp Blatter.

Ray Whelan a fost reţinut în camera sa de hotel, unul dintre cele mai scumpe din Rio de Janeiro, în care au fost cazaţi şi reprezentanţii cei mai de seamă ai FIFA.

Săptămâna trecută, poliţia a arestat 11 persoane suspectate de implicare în vânzarea ilegală de bilete gratuite la Cupa Mondială şi a confiscat 130 de bilete găsite asupra acestora.

Autorităţile braziliene estimează că specula cu biletele gratuite a generat un profit ilicit de aproape 327.000 de euro la fiecare meci. Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, preţul unui astfel de bilet pentru finala din 13 iulie s-ar fi vândut cu 16.000 de euro.

×
Subiecte în articol: FIFA Sepp Blatter
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close