Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Schweinsteiger critică dur jucătorii și fanii Argentinei: ?Se știe caracterul lor?

Schweinsteiger critică dur jucătorii și fanii Argentinei: ?Se știe caracterul lor?

Schweinsteiger critică dur jucătorii și fanii Argentinei: ?Se știe caracterul lor?
30 Iun 2010   •   20:03

Mijlocașul german Bastian Schweinsteiger a lansat miercuri un atac dur la adresa jucătorilor din echipa națională a Argentinei, pe care Germania o va întâlni sâmbătă în sferturile de finală ale Cupei Mondiale. Aprecierile dure ale lui ?Schweimi? nu s-au oprit aici, el criticând și publicul argentinian, pe care îl consideră de un caracter îndoielnic.


"Nu trebuie să ne lăsăm provocaţi de argentinieni. Ştim cum sunt jucătorii argentinieni. Comportamentul lor, modul în care gesticulează, modul în care încearcă să-l influenţeze pe arbitru, înseamnă lipsă de respect. Sperăm că arbitrul va reacţiona şi va şti ce se petrece cu adevărat, cine provoacă pe cine. Trebuie să fim calmi şi concentraţi în timpul acestui meci, însă sper că vor fi puţine provocări din partea lor, deoarece, din partea noastră, ştiu sigur că nu vor fi", a declarat Schweinsteiger, potrivit Mediafax.


Jucătorul lui FC Bayern este îngrijorat și pentru cei care vor lua loc în tribune lângă argentinieni, întrucât aceștia ar face probleme peste tot pe unde merg.
"Atunci când vezi că fanii argentinieni se adună pe un stadion şi deranjează spectatorii, această atitudine demonstrează care este caracterul şi mentalitatea lor".


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nationala Germaniei
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close