Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Selecţionerul Coastei de Fildeş şi-a anunţat demisia

Selecţionerul Coastei de Fildeş şi-a anunţat demisia

Selecţionerul Coastei de Fildeş şi-a anunţat demisia
de M.T.    |    25 Iun 2014   •   11:27

Selecţionerul Coastei de Fildeş, francezul Sabri Lamouchi, şi-a anunţat demisia, după ce naţionala africană a pierdut dramatic meciul cu Grecia, din ultima etapă a grupei C de la Cupa Mondială, şi a ratat astfel calificarea în optimile de finală.

„Contractul meu se încheie după această Cupă Mondială. Am consumat mult timp şi efort în ultimii doi ani, dar, din păcate, povestea mea cu echipa Coastei de Fildeş se încheie aici”, a spus fostul internaţional francez.

Coasta de Fildeş a ratat pentru a treia oară consecutiv şansa de a trece de faza grupelor la Cupe Mondială, după ce a fost învinsă de Grecia, scor 1-2, în urma unui penalty discutabil acordat în prelungirile partidei.

„Sunt foarte dezamăgit pentru jucători. Coasta de Fildeş este o ţară importantă din punct de vedere fotbalistic, iar acesta a fost un meci crud, foarte crud”, a continuat tehnicianul de 42 de ani.

„După ce am depus atâta muncă şi am făcut atâtea sacrificii, suntem cu toţii foarte trişti”, a mai precizat Sabri Lamouchi.

Fostul jucător de la Auxere, Monaco, Parma sau Inter Milano este al doilea antrenor care demisionează din funcţie în urma eşecului de la Cupa Mondială, după selecţionerul Italiei, Cesare Prandelli.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close