Selecţionerul Hondurasului, îngrijorat după înfrângerea din amicalul cu România

06 Iun 2010   •   12:38
Selecţionerul Hondurasului, îngrijorat după înfrângerea din amicalul cu România


România a învins cu 3-0 naţionala de fotbal a statului Honduras. Dacă pentru cei din ţară asta nu înseamnă nimic, pentru adversarii noştri a fost o trezire la realitate. Calificaţi la Cupa Mondială din Africa de Sud, cei din Honduras au realizat la ce nivel se ridică jocul lor.

Selecţionerul Reinaldo Rueda s-a declarat îngrijorat după meciul cu România, declarând că îi va fi greu să îşi remonteze elevii după o astfel de înfrângere, venită cu doar 10 zile înainte de debutul la Cupa Mondială.

"Adversarul ne-a surprins şi după ce am primit două goluri nu am mai putut recupera. Nu am avut mingea şi ne-a lipsit mobilitatea la centrul terenului. România a câştigat în încredere pe măsură ce noi continuam să comitem erori, iar nouă ne-a fost din ce în ce mai greu să ne apropiem de poarta adversă. Trebuie să evaluăm şi să corectăm ce s-a greşit. Adversarii au fost la un nivel înalt şi ne-au arătat unde ne aflăm de fapt. Acum ne vom ridica, deşi îmi e foarte greu să-i remontez pe băieţi. Sper să-i am în picioare la debutul din Africa de Sud", a spus Rueda.

De partea cealaltă, selecţionerul României, Răzvan Lucescu, îşi continuă lupta cu cei care îl critică şi a lansat un nou atac. "Luptăm împotriva presei din România, a oamenilor de fotbal din ţară şi a celor ce fac afaceri din fotbal. Suntem singuri şi mult mai uniţi, asta e cel mai important", a spus Lucescu.

Antena3.ro

Parteneri
x close