Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Selecţionerul Hondurasului, îngrijorat după înfrângerea din amicalul cu România

Selecţionerul Hondurasului, îngrijorat după înfrângerea din amicalul cu România

Selecţionerul Hondurasului, îngrijorat după înfrângerea din amicalul cu România
06 Iun 2010   •   12:38


România a învins cu 3-0 naţionala de fotbal a statului Honduras. Dacă pentru cei din ţară asta nu înseamnă nimic, pentru adversarii noştri a fost o trezire la realitate. Calificaţi la Cupa Mondială din Africa de Sud, cei din Honduras au realizat la ce nivel se ridică jocul lor.

Selecţionerul Reinaldo Rueda s-a declarat îngrijorat după meciul cu România, declarând că îi va fi greu să îşi remonteze elevii după o astfel de înfrângere, venită cu doar 10 zile înainte de debutul la Cupa Mondială.

"Adversarul ne-a surprins şi după ce am primit două goluri nu am mai putut recupera. Nu am avut mingea şi ne-a lipsit mobilitatea la centrul terenului. România a câştigat în încredere pe măsură ce noi continuam să comitem erori, iar nouă ne-a fost din ce în ce mai greu să ne apropiem de poarta adversă. Trebuie să evaluăm şi să corectăm ce s-a greşit. Adversarii au fost la un nivel înalt şi ne-au arătat unde ne aflăm de fapt. Acum ne vom ridica, deşi îmi e foarte greu să-i remontez pe băieţi. Sper să-i am în picioare la debutul din Africa de Sud", a spus Rueda.

De partea cealaltă, selecţionerul României, Răzvan Lucescu, îşi continuă lupta cu cei care îl critică şi a lansat un nou atac. "Luptăm împotriva presei din România, a oamenilor de fotbal din ţară şi a celor ce fac afaceri din fotbal. Suntem singuri şi mult mai uniţi, asta e cel mai important", a spus Lucescu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Honduras
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close