Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Selecţionerul Portugaliei recunoaşte: Spania a fost mai bună

Selecţionerul Portugaliei recunoaşte: Spania a fost mai bună

Selecţionerul Portugaliei recunoaşte: Spania a fost mai bună
30 Iun 2010   •   13:13

Carlos Queiroz, selecţionerul Portugaliei, a recunoscut la finalul partidei cu Spania că rivala istorică a fost mai bună şi că merită astfel să rămână la Cupa Mondială. Campioana Europei a câştigat cu 1-0 şi a oprit Portugalia din drumul spre primul trofeu mondial din istorie.

"Spania a câştigat pe merit, dar vreau să subliniez şi faptul că Portugalia a jucat cu demnitate şi ambiţie şi cred că fanii au destule motive să fie mândri de modul în care s-a prezentat echipa noastră", a declarat Queiroz.

Portugalia a jucat într-adevăr fără prea multe greşeli, apărându-se bine şi lovind rapid pe contraatac. În meciul cu Spania, însă, Portugalia a trimis doar nouă şuturi spre poartă, faţă de cele 19 ale adversarilor. Spania a avut de asemenea o posesie mai bună, ceea ce Queiroz a recunoscut ca fiind diferenţa dintre cele două echipe.

"A fost un meci foarte dificil, Spania a pasat mai bine şi a avut o posesie prelungită, iar cine reuşeşte acest lucru controlează partida. Am avut ocazii să înscriem, dar nu am reuşit, astfel că am permis Spaniei să câştige cu 1-0", a mai spus Queiroz, a cărui echipă a părăsit turneul după primul gol primit în Africa de Sud.

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: CM2010
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close