Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Selecţionerul Spaniei dă indicii că veteranul Guti merge la Cupa Mondială

Selecţionerul Spaniei dă indicii că veteranul Guti merge la Cupa Mondială

Selecţionerul Spaniei dă indicii că veteranul Guti merge la Cupa Mondială
Sursa foto: guti hernandez
04 Feb 2010   •   15:55

Vicente del Bosque nu apleacă urechea la criticile care i se aduc lui Guti şi vrea să îl convoace la Cupa Mondială din Africa de Sud în ciuda vârstei pe care o are, 33 de ani. Mijlocaşul lui Real Madrid a revenit în forţă şi a făcut spectacol la ultimele meciuri recârştigându-i încrederea antrenorului Pellegrini. Guti nu a mai jucat pentru prima reprezentativă din 2005.
Guti Hernandez a pierdut contactul cu echipa naţională odată cu colegul său de la Real Madrid, Raul. El s-ar putea întoarce, însă, la prima reprezentativă, pentru care a făcut 15 apariţii şi a marcat trei goluri, poate în momentul în care se aştepta cel mai puţin. Şi, din câte spune Del Bosque, mijlocaşul ar putea juca în toate meciurile din Africa de Sud.
"Am ales în fiecare săptămână câte un lot pentru Mondiale, e clar că Guti ar fi în cea mai nouă dintre acestea. Guti a jucat bine pe El Riazor (n.r în Deportivo - Real Madrid 1-3). Are caracteristici variate, o viziune bună şi tehnică excelentă.", a declarat selecţionerul Spaniei.
"Aspectul lui băieţesc este înşelător, e un jucător foarte putenic. Suntem într-o vreme cu multe paradoxuri, acum două săptămâni abia aşteptau să-l vândă oriunde, iar acum este bun de adus la echipa naţională", a continuat Del Bosque.
Selecţionerul Spaniei se teme cel mai mult în competiţia ce va începe în iunie de reprezentativei Angliei şi Braziliei, pe care le consideră favorite la câştigarea trofeului.
"Anglia are o echipă foarte putenică fizic, abilitate tehnică şi este foarte competitivă. Eu cred că au o echipă excelentă. Au primit o doză de umilinţă la ultimele campionate europene şi au avut apoi o campanie de calificare incredibilă.", a încheiat fostul antrenor al lui Real Madrid, potrivit fifa.com.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: nationala Spaniei Cupa Mondiala CM2010
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close