Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Terry are încă încrederea lui Capello:"Mizez pe el, e un jucător fundamental"

Terry are încă încrederea lui Capello:"Mizez pe el, e un jucător fundamental"

Terry are încă încrederea lui Capello:"Mizez pe el, e un jucător fundamental"
Sursa foto: john terry
09 Feb 2010   •   15:59

John Terry şi-a pierdut rolul de căpitan al naţionalei Angliei, dar selecţionerul Capello îl asigură că nu îi va lua şi locul în prima echipă. Antrenorul Italian consideră că Terry trebuie văzut în continuare ca un jucător foarte important de la care englezii se pot aştepta la evoluţii din cele mai bune. În privinţa destinaţiei banderolei de căpitan, Capello evită discuţiile şi spune că există deja o ierarhie a liderilor, în care Terry era urmat de Rio Ferdinand.
"S-a terminat povestea legată de cine este căpitan. Terry rămâne un jucător important pentru Anglia. Este de fapt unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei.", a asigurat Capello.
Italianul nu vrea să dea verdicte în privinţa viitorului căpitan şi, mereu când este întrebat, vorbeşte despre ierarhia care a fost deja stabilită la începutul mandatului său la cârma Angliei.
"Am decis când am fost numit antrenor al Angliei cine este căpitan, vice-căpitan şi a treia opţiune. Ştiţi totul, aşa că nu ştiu de ce îmi puneţi aceeaşi întrebare. Vă voi răspunde la această întrebare, dar mai întâi trebuie să vorbesc cu Rio (n.r. Ferdinand) şi cu ceilalţi jucători. Abia apoi vom da şi declaraţii", a declarat selecţionerul italian.
John Terry a fost lăsat fără banderola de căpitan după ce s-a descoperit faptul că a avut o aventură extraconjugală cu Vanessa Perroncel, partenera lui Wayne Bridge, fost coleg de echipă al liderului de pe Stamford Bridge.
Antena3.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close