Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Theo Walcott va lipsi şase luni de pe teren şi va rata Cupa Mondială din Brazilia

Theo Walcott va lipsi şase luni de pe teren şi va rata Cupa Mondială din Brazilia

Theo Walcott va lipsi şase luni de pe teren şi va rata Cupa Mondială din Brazilia
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    07 Ian 2014   •   12:22

Veste teribilă pentru naţionala Angliei, care nu se va putea baza pe Theo Walcott pentru Cupa Mondială din acest an.

Jucătorul lui Arsenal Londra a suferit o accidentare gravă, ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchi, în meciul din weekend cu Tottenham Hotspur, în Cupa Angliei, şi va lipsi de pe teren în următoarele şase luni.

„Theo va fi operat în curând la Londra şi va lipsi în următoarele şase luni, ceea ce înseamnă ratarea restului sezonului şi a Cupei Mondiale din Brazilia”, a anunţat Arsenal pe site-ul său oficial.

Pentru Walcott este a doua Cupă Mondială ratată din cauza unei accidentări, după cea din 2010.

Accidentarea fotbalistului de 24 de ani este o veste proastă şi pentru tunari, care sunt lideri în Premier League şi se pregătesc să înfrunte Bayern Munchen în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Accidentarea lui Giuseppe Rossi nu este atât de garvă

Veşti bune a primit în schimb golgheterul din Serie A, Giuseppe Rossi, a cărui accidentare la genunchi nu este atât de gravă pe cât se credea iniţial.

Atacantul Fiorentinei va absenta cel mult două luni, iar prezenţa sa în lotul Italiei la turneul final din Brazilia nu este pusă în pericol.

Rossi, care a revenit spectaculos după două accidentări succesive la genunchi, s-a lovit în timpul meciului de duminică, pe care Fiorentina l-a câştigat cu 1-0 pe teren propriu cu Livorno.

Iniţial, se credea că Rossi a suferit o accidentare mult mai serioasă, care i-ar fi pus în pericol nu doar şansele de a juca la Cupa Mondială, dar şi cariera.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close