Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Thierry Henry poate rata Cupa Mondială pentru că Guardiola îl trece pe linie moartă

Thierry Henry poate rata Cupa Mondială pentru că Guardiola îl trece pe linie moartă

Thierry Henry poate rata Cupa Mondială pentru că Guardiola îl trece pe linie moartă
Sursa foto: thirry henry
16 Feb 2010   •   18:14

Barcelona este unul dintre cluburile care produc în pepiniera proprie jucători de calitate pa bandă rulandă, iar Thierry Henry resimte acest lucru din plin pe propria piele. Nu a mai jucat nici un minut în ultimele meciuri ale Barcelonei, iar antrenorul Guardiola nu dă nici un semn că vrea să-i dea multe şase în competiţia cu Pedro şi cu Krkic. Fără jocuri destule în picioare, locul lui Henry în lotul Franţei de la Cupa Mondială pare în mare pericol.
În ultimele trei meciuri, Henry nu a mai jucat nici un minut pentru FC Barcelona. Mai mult, Petro Rodriguez a părut în acest sezon că îi este preferat de Pep Guardiola. Nici forma sportivă a francezului nu l-a obligat pe antrenor să-l folosească, doar două goluri într-un sezon fiind aproape jenant pentru atacant. Prin comparaţie, Petro Rodriguez, care are doar 22 de ani, a înscris 6 goluri în cele 11 partide pe care le-a început ca titular.
Spre disperarea lui Henry, el nu este anunţat ca titular nici în meciul de pe 23 februarie, de la Stuttgart, francezul îşi face planuri să plece în vară de la Barcelona, potrivit goal.com.
Thierry Henry joacă la FC Barcelona din 2007, când a venit din postura de lider incontestabil al echipei engleze Arsenal. La Barcelona, francezul a reuşit ceea ce încercase şi nu putuse ani de zile pe Highbury, să câştige Liga Campionilor. Visul i-a devenit realitate în 2009, când Barcelona a trecut de Manchester United la Roma.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 FC Barcelona Pep Guardiola
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close