Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Trofeul Cupei Mondiale soseşte luni la Bucureşti. Fanii români îl pot admira pe 5 martie

Trofeul Cupei Mondiale soseşte luni la Bucureşti. Fanii români îl pot admira pe 5 martie

Trofeul Cupei Mondiale soseşte luni la Bucureşti. Fanii români îl pot admira pe 5 martie
de M.T.    |    25 Feb 2014   •   18:11

Trofeul care va fi atribuit câştigătoarei Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia va sosi la Bucureşti la începutul săptămânii viitoare, informează Agerpres.

Evenimentul face parte dintr-un turneu mondial, început în septembrie 2013, la Rio de Janeiro, în cursul căruia trofeul va parcurge mai mult de 148.000 de kilometri în decursul a 9 luni, prin 90 de ţări.

Trofeul va fi însoţit la Bucureşti de Christian Karembeu, fostul mijlocaş, campion mondial cu naţionala Franţei, având calitatea de ambasador FIFA.

Ambasadorul pentru România al trofeului Cupei Mondiale este fostul internaţional Ilie Dumitrescu, reprezentant al Generaţiei de aur, participant la trei ediţii consecutive ale Cupei Mondiale.

Fanii români vor avea ocazia să admire trofeul Cupei Mondiale şi să se fotografieze alături de el pe 5 martie, în cadrul unui eveniment special ce va fi găzduit de Băneasa Shopping City.

Turneul trofeului Cupei Mondiale FIFA aduce alături suporteri din întreaga lume şi le oferă acestora ocazia de a avea o amintire inedită cu faimosul trofeu, înainte de a fi oferit echipei naţionale câştigătoare a Cupei Mondiale 2014.

Turneul cuprinde 90 de ţări,trofeul urmând să ajungă în premieră în 51 de ţări până la debutul Cupei Mondiale, în luna iunie.

×
Subiecte în articol: Cupa Mondiala CM2014 Cupa Mondiala2014
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close