Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Un comentator sârb a spus despre un portar decedat că lipseşte de la CM pentru că este accidentat

Un comentator sârb a spus despre un portar decedat că lipseşte de la CM pentru că este accidentat

Un comentator sârb a spus despre un portar decedat că lipseşte de la CM pentru că este accidentat
21 Iun 2010   •   13:53

Comentatorul unei televiziuni din Serbia, Vladimir Mijaljevic, s-a referit, din greşeală, la fostul portar al Germaniei, Robert Enke, că ar fi "accidentat" pentru primul meci împotriva Australiei. Din păcate însă Enke s-a sinucis anul trecut, iar Mijaljevic se pare că nu ştia povestea, scrie Bild.

"Vladimir Mijaljevic comenta meciul de deschidere al Germaniei la CM 2010 pentru cea mai importantă televiziune din Serbia, RTS, când a declaraT: Neuer se află între buturi, pentru că Enke nu poate juca. Este accidentat. Lipsa de informaţii a comentatorului a fost imediat taxată pe site-urile de internet, inclusiv Facebook", a scris Bild. Prietenul lui Enke, Jorg Neblung, a declarat pentru cotidianul german că "nu a fost vorba de o glumă maliţioasă ci, cu siguranţă, a fost cazul unei persoane neinformate. Este greu de înţeles acest lucru, dar se mai întâmplă".

Portarul Germaniei şi al clubului Hannover 96, Robert Enke a decedat pe 10 noiembrie 2009, la vârsta de 32 de ani. Fostul portar s-a sinucis, aruncându-se în faţa unui tren în apropierea zonei rezidenţiale în care locuia. Cu toate că avea şanse mari să fie convocat în lotul Germaniei de la Cupa Mondială, Enke a cedat din cauza depresiei provocate de un constant sentiment de neîmplinire profesionale şi de moarte fiice luim Lara, în 2006, din cauza unor probleme la inimă, la vârsta de doar doi ani. Portarul a lăsat în urmă soţia Teresa şi o fetiţă de opt luni pe care cuplul a adoptat-o la începutul anului 2009.

Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close