Antena 3 Sport Cupa Mondială Un stadion care va găzdui meciuri de la Cupa Mondială din 2014 ar putea fi transformat în închisoare

Un stadion care va găzdui meciuri de la Cupa Mondială din 2014 ar putea fi transformat în închisoare

de M.T.    |    25 Sep 2013   •   09:13
Un stadion care va găzdui meciuri de la Cupa Mondială din 2014 ar putea fi transformat în închisoare

Stadionul din Manaus, care va găzdui meciuri din cadrul Cupei Mondiale de anul viitor, ar putea deveni închisoare, după sfârşitul competiţiei.

Propunerea a fost făcută de justiţia braziliană, care nu se mai descurcă cu numărul foarte mare de deţinuţi din această ţară.

„Este una dintre opţiunile pe care le avem şi care ne-a fost propusă de către autorităţile regionale”, a declarat un purtător de cuvânt al sistemului penitenciar din statul Amazonas, a cărui capitală este Manaus, potrivit AFP.

Arena Amazonas, care are o capacitate de 44.000 de locuri, ar putea să servească drept prim loc de cazare pentru condamnaţi, înainte ca acestora să li se stabilească locul definitiv de detenţie.

Stadionul va fi inaugurat anul viitor, fiind rezultatul unei investiţii de 280 de milioane de dolari, dar, după cele patru meciuri ale Cupei Mondiale care vor avea loc aici, nu se ştie ce se va întâmpla cu arena, deoarece oraşul cu 2,5 milioane de locuitori nu are o echipă în prima ligă braziliană de fotbal.

Temerile legate de utilizarea sa în viitor sunt, deci, perfect justificate, la fel ca şi cele legate de alte trei stadioane de la Cupa Mondială 2014, cele din oraşele Brasilia, Cuiaba şi Natal.

×
Subiecte în articol: Cupa Mondiala2014 Brazilia stadion CM2014

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close