Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Unul dintre cei mai importanţi jucători costaricani va rata Cupa Mondială

Unul dintre cei mai importanţi jucători costaricani va rata Cupa Mondială

Unul dintre cei mai importanţi jucători costaricani va rata Cupa Mondială
de M.T.    |    30 Mai 2014   •   09:57

Lovitură grea pentru Costa Rica, echipă care a pierdut unul dintre cei mai importanţi jucători ai săi înaintea Cupei Mondiale din Brazilia.

Experimentatul atacant Alvaro Saborio a suferit o accidentare la al cincilea metatars de la piciorul drept şi va lipsi de pe teren între trei şi patru luni, a anunţat clubul Real Salt Lake, cel pentru care evoluează jucătorul.

În vârstă de 32 de ani, Saborio a marcat de 32 de ori în 93 de meciuri pentru echipa naţională, alături de care a fost prezent la Cupa Mondială din 2006.

Selecţionerul naţionalei costaricane, Jorge Luis Pinto, a declarat că nu va convoca un alt jucător, în condiţiile în care nu a decis încă lotul definitiv de 23 pentru turneul final.

Absenţa lui Saborio este a doua pierdere importantă pentru Costa Rica, după ce Bryan Oviedo, jucătorul celor de la Everton, şi-a rupt piciorul în luna ianuarie, într-un meci de Premier League.

La Cupa Mondială din Brazilia, Costa Rica face parte din grupa D, cea mai dificilă a turneului final, alături de fostele campioane mondiale Uruguay, Anglia şi Italia.

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close